• By Mike Bruinsma

Voorleeswedstrijd

Op vrijdag 13 oktober vond in onze gymzaal de jaarlijkse voorleeswedstrijd plaats, als afsluiting van de Kinderboekenweek.

In de klassen is druk gelezen door de kinderen, en elke klas van groep 5 tot en met 8 had een afgevaardigde naar voren geschoven.

Het was een drukke, gezellige bedoeling in de gymzaal. De kinderen zaten klaar om hun klasgenoten aan te moedigen en de jury was er ook klaar voor, met een heuse checklist waar zij op zouden letten tijdens het voorlezen.

Juf Mandy presenteerde alles. De deelnemers waren: Demi (groep 5A), Marcel (groep 5B), Reem (groep 6), Chanel (groep 7) en Irem (groep 8).

Het was een lastige opgave voor de Jury, met meester Koos als juryvoorzitter.

Uiteindelijk zijn er twee winnaars gekozen: Demi en Irem. Irem gaat binnenkort meedoen aan de voorleeswedstrijd van scholen in de grote bibliotheek. Wij wensen haar veel succes!