• By robnihot

Voor de sportdag van groep 5 en 6 op Vrijdag 21 april 2017 zoeken wij ouders die een groepje willen begeleiden.

U loopt mee met een groepje van ongeveer 10 kinderen.
U zorgt ervoor dat het leuk is voor de kinderen.
U zorgt ervoor dat de groep bij elkaar blijft en op tijd bij het volgende spel staat.

U hoeft geen spellen uit te leggen.
Want bij ieder spel staat een scheidsrechter.

Tijden en locatie:
We verzamelen om 8:00 uur op school en wandelen met de groepen naar het veld van GSC ESDO (Hengelolaan 600).
Om 14:30 uur wandelen we weer naar school terug met alle kinderen. U bent dus op tijd voor het ophalen van de andere kinderen.
Meer informatie volgt als u heeft opgegeven bij de juf/meester.

Voor de sportdag van groep 7 en 8 op vrijdag 21 april 2017 zoeken wij ouders die een groepje willen begeleiden.

U loopt mee met een groepje van ongeveer 8 kinderen.
U zorgt ervoor dat het leuk is voor de kinderen.

U hoeft geen spellen uit te leggen.
Want bij ieder spel staat een scheidsrechter.

Tijden en locatie:

Meer informatie volgt als u heeft opgegeven bij de juf/meester.