Tijd: 8.00

Locatie: GSC ESDO aan de Hengelolaan 600

21 april is de grote sportdag voor de groepen 5, 6,7 en 8. De kinderen worden die dag in teams verdeeld die allemaal een begeleider moeten hebben. Als u het leuk vindt om te begeleiden graag bij de klassenleerkracht opgeven. De kinderen vinden het heel leuk als er ouders komen helpen.
    Onze school is Oceanië.
    De kinderen moeten vrijdag 21 april om 8 uur verzamelen op het schoolplein. We moeten om ongeveer 9.00 uur op het veld zijn. Vanaf 8.45 uur wordt er verzameld op het veld van GSC ESDO aan de Hengelolaan 600.
    Om 9.15 uur wordt er gezongen en gedanst op het dansje OKIDO, de koningsdans.
    Om 9.25 uur naar de spellen.
    Om 11.45 uur is er een pauze.
    Om 14. 40 uur is het programma klaar. Alle kinderen lopen dan met de leerkracht weer terug naar school, ook al lopen ze langs hun huis…..