OBS Erasmus geeft onze leerlingen de mogelijkheid om alle aanwezige talenten te ontdekken door middel van LKP – lessen. Deze lessen worden in de ochtenduren gegeven m.u.v. de woensdagochtend. De LKP – lessen worden gegeven door
Juf Maïté,juf Angela en juf Nesi, die de techniek en kunst voor hun rekening nemen. Meester Cey geeft dans- theater- en bewegingslessen en zangles wordt gegeven door juf Maartje. Meester Seyzat geeft Engelse les.
Onlangs zijn op dinsdag de kooklessen van juf Jenny weer begonnen. De groepen 1 t/m 8 gaan in kleine groepjes volgens een van te voren vastgesteld rooster leren koken.

LKPEngels

Meester Seyzat geeft hier Engelse les.

LKPkunst1

lkp1

lkp3

lkp4

lkp5

Juf Angela geeft hier les aan groep 8 A.

lkpzang2

Juf Maartje geeft hier zangles aan groep 5 en begeleidt de leerlingen met de piano.

Vrijdag 8 maart kreeg groep 8a van juf Angela en juf Nesi een LKP – les over solderen.

De groepen 8 gingen aan de slag met eieren, klutsen en chocolade verwarmen.

LKP – presentaties

Tijdens het vorige schooljaar werden er presentaties gegeven door de groepen in BBS Kleurrijk. Onze ouders werden daarvoor uitgenodigd. Hieronder enkele foto’s van een presentatie van het afgelopen schooljaar. Meester Cey was de presentator.
Het programma omvatte sport, muziek, dans en theater.
Van de presentatie van de groepen 5 t/m 8 zijn de volgende foto’s gemaakt:

presentatie1

presentatie2