31 mrt

• By robnihot

Groepen 1 en 2: vrijdag 7 april vrij
De leerkrachten van de groepen 1 en 2 hebben op vrijdag 7 april een studiedag over het Jonge Kind. Alle kleuters hebben die dag vrij.

Museumbezoek
Maandag 3 april gaat groep 5 naar de Koninklijke Schouwburg.

Gezamenlijke ontbijt en lunch met de peuters
Gisteren hebben de peuters van het Klimhof en de groepen 1 en 2 van de Erasmusschool samen gegeten. 2 groepen gingen samen ontbijten en 2 groepen gingen samen lunchen. Het was heel erg gezellig en de kinderen vonden het erg leuk.

Voetbalcursus
5 april start de voetbalcursus voor de groepen 5 en 6. Om 13.00 uur de meisjes en om 14.00 uur de jongens. Lever je strookje in bij je juf of bij juf Inge.

MR-vergadering
Op maandag 3 april is er om 16 uur een MR vergadering.

Filmfestival
Gisteren liepen er allemaal enge figuren rond op onze school……. Waarom? Er werd weer gefilmd. De groepen 8 maken een film voor het jaarlijkse filmfestival. Misschien gaan we wel weer naar de Finale!!

Spreekwoord van de week: Horen, zien en zwijgen.
Betekenis: wel waarnemen, maar er verder niets van zeggen.