23 jun

• By robnihot

BELANGRIJK!!
Maandag school hele dag dicht i.v.m. studiedag
Dinsdag 1e uur (8.30-9.30 uur) school dicht i.v.m. actie leerkrachten.
Vrijdag 28 juni leerlingen om 15 uur vrij i.v.m. Teamuitje leerkrachten.

Studiedag
Maandag 26 juni is het Suikerfeest. Obs Erasmus heeft daarom een studiedag ingepland, alle kinderen zijn die dag vrij. Wij wensen iedereen een fijn Suikerfeest.

Actie in het onderwijs
Op dinsdag 27 juni vindt er een actie in het onderwijs plaats, alle leerlingen worden daarom pas om 9.30 uur op school verwacht. De leerkrachten doen deze actie om aandacht te vragen aan de politiek m.b.t. de werkdruk in het onderwijs.

Fotograaf
Alle ouders hebben vandaag de fotokaart ontvangen. Nu kunnen de ouders de foto’s bestellen. Op de kaart staat de unieke code waarmee de foto’s besteld kunnen worden. Als de foto’s voor vrijdag 7 juli worden besteld dan wordt de groepsfoto gratis meegezonden. Voor meer informatie: foto Koch 035-5384114.

Wennen
Woensdag 28 juni gaan alle leerlingen wennen in de nieuwe klas, graag iedereen op tijd op school. Om dit goed te laten verlopen is het niet de bedoeling dat ouders in de school blijven.

Zonnebrand
Het is al een paar dagen heel mooi weer geweest, kunnen de ouders ervoor zorgen dat alle kinderen goed ingesmeerd zijn met een hoge factor?

Zomerfeest
Afgelopen woensdag vond het zomerfeest plaats. Het was een geweldig succes, veel dank aan alle hulpouders! Zonder deze ouders was het anders nooit zo leuk geweest.

Spreekwoord van de week:
Spreekwoord: de laatste loodjes wegen het zwaarst

Betekenis: het afmaken van een taak of opdracht het moeilijkst is; dat laatste stukje vraagt het meeste doorzettingsvermogen