Door op de teamfoto te klikken wordt de foto vergroot. Deze foto is genomen op het teamuitje van 1 juli 2016.

teamfoto2016-2

De school staat o.l.v. de heer Maurice Keane. Hij wordt bijgestaan door het Managementteam bestaande uit de dames Berkhout, Selan en Puijk. Onze administratieve kracht is Marjolein Lloyd.

Haar tijden zijn gewijzigd. De administratie is aanwezig op maandag van 8.15 uur tot 14.00 uur, dinsdag van 8.15 uur tot 14.00 uur en donderdag van 08.15 uur tot 17.00 uur. Alleen tijdens deze tijden kunt u betalingen doen voor de ouderbijdrage, het schoolreisje, het zwemgeld, het kamp en u kunt uw ooievaarspasje laten scannen.

Onze conciërge is Koos de Jager en onze onderwijsassistente is Monique Vonk. De schoolmaatschappelijk werkster is Lenneke van der Aart. Juf Nicole Jeurissen is onze IB’ster. Gymles wordt gegeven door juf Inge Went. Zij regelt ook de deelname aan en begeleiding van de diverse toernooien. Ook het regelen van b.v. de voetbalcursussen ligt in haar handen.

Juf Rachèl staat nu 4 dagen voor groep 6 na haar zwangerschapsperiode. Juf Anne heeft groep 6 nu op de donderdag en op vrijdag staat juf Anne voor groep 12d.
Juf Barbara is hersteld van een ernstige ziekte en pakt langzaamaan haar beroep van juf weer op.
Juf Iris Abdoel komt ons team een paar dagen per week versterken.
Meester Rob vond het na 43 jaar en 9 maanden onderwijs tijd om met pensioen te gaan. Wij zien hem na de meivakantie niet meer terug.

Verdeling van de groepen schooljaar 2016/2017

Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
12a Mevr. A. Albers / mevr. M. Beerends Mevr. M. Beerends Mevr. M. Beerends Mevr. A. Albers Mevr. A. Albers
12b Mevr. N. van Kleef en Mevr. A.Goemans Mevr. N. van Kleef Mevr. N. van Kleef Mevr. A.Goemans Mevr. A.Goemans