04 mrt

• By robnihot
  • In 12b

Op deze pagina vindt u het nieuws over en uit de groep 1/2 b, zoals leuke foto’s, nieuwtjes, belangrijke data, museumbezoeken, vragen of u iets wilt sparen/bewaren voor de klas. In de hogere groepen zijn ook het huiswerk en handige oefen websites te vinden.

Groep 1/2 B wordt geleid door juf An en juf Natasja.

Hieronder het “oude” nieuws van groep 1/2a van het afgelopen schooljaar.

Groep 1/2 A wordt geleid door de juffen Natasja en An.

Maandag 21 maart gingen de kleutergroepen naar de kinderboerderij in Wateringen.IMG_8389

IMG_8393

IMG_8394

IMG_8397

IMG_8398

IMG_8400

kip2
Lentefeest
De kleutergroepen zijn weer omgetoverd tot een echt lentefeest. Er wordt gewerkt met het thema “De boerderij” en er waren zelfs echte dieren in de klassen. Twee kippen van juf An, er werden lekkere eitjes gebakken die door de kippen ’s ochtends waren gelegd. En in de groep bij juf Anneke waren 2 konijnen.

konijnp

boerderij 2
De kleuters maakten een herfstwandeling in de Uithof op maandag 26 oktober. Ze hadden allemaal een plastic tasje mee. Daarin verzamelden ze kastanjes, takken en blaadjes. Ze hebben ook heerlijk door de herfstblaadjes gewandeld en wat scheen het zonnetje heerlijk. Alle ouders die zijn meegegaan worden bedankt.

IMG_0704

IMG_0705

IMG_0709IMG_0711

IMG_0714

IMG_0717
IMG_0719

IMG_0720

IMG_0721

De kleuters sloten de Kinderboekenweek op vrijdag 16 oktober af in het speellokaal.

kleuters1

kleuters2

kleuters3

kleuters4

Hieronder nog het “oude” nieuws uit groep 1/2B van de groep van juf Farhana.

Lentefeest
konijnp
boerderij 2

Donderdagochtend 14 oktober was er in Kleurrijk een voorstelling voor onze kleutergroepen.
Dit zijn de foto’s.

voorstelling2

voorstelling3

voorstelling4