Nieuwsbrief 12 januari 2018

Studiedag
Maandag 15 januari hebben de groepen 1 en 2 geen les. Er is dan een studiedag voor de leerkrachten.

Inloopochtend
Woensdag 17 januari is er weer een inloopochtend voor de groepen 3 tot en met 5, van 8.30 uur tot 9.00 uur. U bent van harte welkom.

Digitale nieuwsbrief
Vanaf 1 februari zult u de nieuwsbrief niet meer op papier ontvangen, deze zal dan digitaal worden verstuurd. Mocht u van emailadres veranderen dan kunt u dit bij de administratie doorgeven. De nieuwsbrief zal ook zo spoedig mogelijk op de website worden gezet.

Informatie avond Taal
Woensdag 17 januari hebben we onze jaarlijkse Taal avond voor alle ouders. Deze begint om 19 uur en duurt tot 20.30 uur. Inloop bij Kleurrijk om 18.45 uur, daar wordt u ontvangen met koffie en thee, vervolgens komt er een korte inleiding door Maurice Keane waarna er twee workshops zullen zijn. De eerste is de Schoolschrijver. En de tweede workshop gaat over de Voorleesexpress. De leerlingen hebben hier een brief over meegekregen. Graag het strookje voor dinsdag 16 januari inleveren.

LKP (LeerKansenProfiel) inspectie voltooid op 8 januari 2018
Op 8 januari is er vanuit de gemeente Den Haag een inspectie geweest van ons LKP programma (onze lessen in Dans, Kunst, Techniek, Muziek en Koken). Hierbij is voornamelijk gekeken naar de organisatie van het programma voor onze leerlingen en de kwaliteit van de lessen. Bij de inspectie zijn leerkrachten, LKP-leerkrachten, ouders, kinderen, directie en IB geïnterviewd. Van het bezoek zal op een later moment een rapport worden opgesteld. De school is blij met het bezoek. Dit kan leiden tot duurzame verbeteringen van het LKP programma op onze school. Onze dank gaat uit naar alle ouders en leerlingen die dit inspectiebezoek hebben mogelijk gemaakt.

Nieuws uit groep 1/2 C
de kleuters zijn bezig met het thema “lichaam”. In groep 1-2c is een dokter, maar ook een ziekenhuis. Melda heeft zelfs een baby gekregen!

Feestelijke opening
Op maandag 22 januari zal het startschot worden gegeven voor het begin van de Schoolschrijver bij ons op school. Dit zal gebeuren om 8.30 uur bij Kleurrijk. Alle ouders zijn van harte uitgenodigd. Meer informatie volgt.

Telefoonnummers
Kunt u ervoor zorgen dat de telefoonnummers die bekent zijn bij de administratie kloppen? Het komt regelmatig voor dat we foutieve nummers hebben, dit kan erg vervelend zijn zal bijv. een leerling opeens ziek wordt en wij de ouders niet kunnen bereiken.

Jarigen in januari

1 januari Dilvin Çelik en Feride Sönmez , 3 januari Emir Koç en Jordy de Lang, 6 januari Eren Karabela en Akin Gültekin , 9 januari Chahid Tahiri, 12 januari Melek Andak, Amel Al Galibi en Baran Çakmak, 14 januari Zeed en Zaid Alchamri, 20 januari Hamidenur Salif, 22 januari Jayla Chantalou, 24 januari Anisa Özdemir, 27 januari Minoeska Barker, Rana en Zeynep Halisdemir , 28 januari Alperen en Rabia Sensoy en Mirac Karakas, en op 30 januari Ghaleel Akachar .

Allemaal van harte gefeliciteerd!!