01 nov

Voortgangsgesprekken: 21 november- middag/avond

Scholenmarkt VO: 14 november van 18.30 – 20.30 uur

Heugelijk nieuws

Op 19 oktober is juf Barbara bevallen van een mooie dochter, ze heet Olivia Antonia. Moeder, vader, broer en Olivia maken het prima. Van harte gefeliciteerd!

Schoolontbijt

Woensdag 7 november is het jaarlijkse schoolontbijt. Dit is om de kinderen bewust te maken dat ontbijten erg belangrijk is. De kinderen hoeven thuis dus niet te eten.

Inloopochtend

Maandag 5 november voor de groepen 3 t/m 5, De kinderen vinden het erg leuk als u in de klas van 8.30 tot 9.00 uur wilt meekijken, om te zien wat en op welke manier de kinderen leren. We hopen op een grote opkomst.

Spelletjesmiddag

Maandag 5 november, tussen 14.30-15.30 uur, organiseert de Erasmusschool voor de groepen 1 en 2 (kleuters) een spelletjes uur. Alle ouders zijn van harte welkom en wij hopen dat de ouders dan samen met de kinderen gezelschapsspelletjes komen spelen.

Voorstelling

Op maandag 5 november is er voor de groepen 3 en 4 een voorstelling. De voorstelling heet Alle beren los! Het vindt plaats in de gymzaal.

Ouderbijdrage

Wij verzoeken alle ouders die nog geen ouderbijdrage betaald hebben dit zo spoedig mogelijk te doen bij de administratie. U kunt het ook overmaken op de rekening van de school NL92INGB0007234079 t.n.v. OBS Erasmus wel graag naam en groep vermelden.  Van de ouderbijdrage wordt het Sinterklaasfeest en het Kerstdiner georganiseerd.

Verbouwing toiletten

In de herfstvakantie zijn de werklui begonnen met het vernieuwen van de toiletten, dit zorgt wel voor enige overlast, we proberen natuurlijk dit te beperken. De veiligheid van de kinderen en het team staat natuurlijk voorop. Aansluitend worden de andere toiletten verbouwd.