Nieuwsbrief 10 januari 2019

Belangrijke data

14 januari studiedag onderbouw, geen les voor de groepen 1 en 2.

23 januari start nationale voorleesdagen.

Gelukkig nieuwjaar

Het gehele team van obs Erasmus wenst alle ouders en leerlingen een heel mooi en gezond 2019. Dat het maar nog een mooier jaar mag worden met veel leuke momenten.

Inloopochtend

Dinsdag 15 januari is er een inloopochtend voor de groepen 3 t/m 5, van 8.30 tot 9.00 uur. U bent van harte welkom en uw kind vindt het leuk als u komt!

Schoolschrijver

Het komende halfjaar zal onze school weer meedoen aan het project ”De Schoolschrijver”. U heeft de posters vast al in de hal zien hangen: Mark Sekrève is onze schoolschrijver! De deelnemende groepen aan het project zijn dit schooljaar: 6a, 6b en 7. Op woensdag 23 januari zal er een feestelijke opening zijn, dit is tevens de start van de Nationale Voorleesdagen, die dit jaar plaatsvinden van 23 januari t/m 2 februari. Wij nodigen alle ouders om half 9 uit om de opening mee te maken. De kinderen van de groepen 5 tot en met 8 zullen hierbij aanwezig zijn. Mark Sekrève zal gedurende de Nationale Voorleesdagen een bezoek brengen aan alle groepen en daar een les geven. Meer informatie volgt in de nieuwsbrief van volgende week.

Busgeld zwemles

De groepen 5 en 6 gaan elke donderdag zwemmen, de gemeente betaalt de zwemles, echter moet wel het busgeld betaald worden door de ouders. Er zijn nog veel ouders die dit niet betaald hebben. Dit is verplicht. Het bedraagt 22 euro per jaar. U kunt dit bij de administratie betalen.

Twee nieuwe gezichten

Met ingang van 2019 hebben wij een nieuwe kleutergroep, dit is omdat de leerlingaantallen snel stijgen. Voor de klas staat juf Marcietha, ze is een juf met erg veel ervaring met kleuters, daar zijn wij dan ook erg blij mee.

Juf Lia is ook net begonnen, zij gaat de ziekte vervanging doen en gaat helpen in alle klassen. Wij wensen ze heel veel succes op onze school.

Verbouwing

De toiletten aan het eind van de gang zijn klaar, ze zijn erg mooi geworden. Nu wordt er volgende week begonnen met de sloop van de andere toiletten. Ook dit zal overlast veroorzaken, we proberen dit beperkt te houden. De veiligheid van de leerlingen staat uiteraard bovenaan.