07 dec

• By Marjolein Lloyd

Nieuwsbrief nummer 11, 8 december 2017

Staking op dinsdag 12 december!!

Aanstaande dinsdag is de school dicht. De leraren in het basisonderwijs zullen die dag gaan staken.

De school is de hele dag dicht!!

Vuurwerk

Aangezien wij weer in de periode komen waarin vuurwerk weer beschikbaar is, wil de school graag alle ouders preventief vragen om zorgvuldig en dagelijks de zakken en tassen van de kinderen te controleren op vuurwerk en aanstekers vóórdat de kinderen naar school komen. Ook vragen wij aan ouders om tevens de gevaren van vuurwerk met de kinderen te bespreken. Dit om te voorkomen dat er per ongeluk toch vuurwerk op school komt. Op school wordt hier door leerkrachten en tussenschoolse opvang ook extra op gelet. De school wil de veiligheid van de leerlingen zo goed mogelijk waarborgen en vraagt daarom aan alle ouders hulp en aandacht hiervoor. Het is in ieder geval ten strengste verboden om vuurwerk of aanstekers mee naar school te nemen. Deze regel zal streng worden bewaakt. Wij danken alle ouders alvast voor de medewerking.

Opruim dag Ambachtsgaarde

Op woensdag 13 december, tussen 15.00-19.00 uur vindt de opruim dag plaats. Breng uw grofvuil, oude fietsen en spullen voor de kringloop naar de Ambachtsgaarde. Wat mag wel: meubels, huishoudspullen, planken, kratten, dozen, groot glas, etc. Wat mag niet: chemisch afval, bouwval etc.

Ouderbijdrage

Nogmaals een verzoek aan alle ouders om de Ouderbijdrage te betalen. Het Sinterklaasfeest en ook het Kerstdiner en de mooie kerstversiering worden er deze maand van betaald, zoals u zult zien is dit best kostbaar. U kunt de ouderbijdrage betalen bij de administratie. Ouders met een ooievaarspasje kunnen dit dan ook laten scannen.

Foto’s op website en in de nieuwsbrief

Afgelopen maand hebben alle ouders een formulier ontvangen waarin een aantal gegevens worden gevraagd, emailadressen etc. Ook de vraag of de leerling met een foto in de nieuwsbrief mag of op de website. Wij hebben ongeveer 95% van de formulieren terugontvangen, top! Wij gaan ervan uit dat de ouders die de formulieren niet hebben ingeleverd akkoord gaan met het plaatsen van de foto. Mocht dit niet het geval zijn dan dit graag zo spoedig mogelijk doorgeven.

Het Sinterklaasfeest!!

Wat een geweldig succes was het feest dit jaar. Met brullende motoren kwam de Sint met al zijn pieten het schoolplein op. De kinderen vonden het geweldig!! Daarna gingen alle kinderen naar de gymzaal voor een korte ontmoeting met de Sint. Een aantal pieten ging langs in de bovenbouw waar ze alle mooie surprises konden bewonderen. Sint ging met twee pieten langs de onderbouw. Dit jaar had hij veel tijd voor elke groep, bijna elk kind bij de kleutergroepen werd voorgesteld aan de Sint……

Jarigen deze maand

3 dec. Shemacka Sion, 4 dec. Dina Morabit, 5 dec. Dewi de Lang, 8 dec. Cristos Filippopoulos en  Egemen Kütük, 12 dec. Aryan Naqib en Mikail Aydin, 16 dec. Valentino Biekman en Irem Aydin, 17 dec. Sarah El Hamchaoui, 18 dec. Kayra Metin, 21 dec. Michel Imade, 22 dec. Muhammed Ali Aktas,  Nehir Akbulut, Mehmet Norsen en Tisha Jamanica en Naoufel Alit, 25 dec. Kadir Karabag, 30 dec. Chanel Sitaram, 30 dec. Salih Aydin en 3 dec. Angelina Schrijn.