15 nov

• By Mike Bruinsma

Nieuwsbrief 15 november 2018

Belangrijke data

Voortgangsgesprekken: deze vinden plaats op woensdag 21 november, alle ouders worden verwacht. Bij de klassen hangen de lijsten waar u uw kunt inschrijven.

Muzieklessen

Op vrijdag 14 december 2018 en op vrijdag 18 januari 2019, zullen onze leerlingen tijdens de LKP lessen kennis gaan maken met verschillende muziekinstrumenten. Alle leerlingen zullen tijdens deze twee dagen deze lessen volgen en in aanraking komen met verscheidene muziek instrumenten. Hopelijk kunnen wij onze leerlingen enthousiasmeren voor het bespelen van een instrument. Na afloop van de workshops zullen er namelijk op de woensdagmiddag na schooltijd, muzieklessen in Kleurrijk worden opgezet voor de kinderen die een instrument willen leren bespelen.  De workshops worden gegeven door Stichting “1001 nachten”.

Verbetering in doorloop

Uit het oudertevredenheidsonderzoek 2018-2019 is naar voren gekomen dat ouders graag een verbetering zien in de doorloop van de benedenverdieping tijdens het brengen en halen van de kinderen. Vanaf maandag zullen we alle ouders verzoeken om de kinderwagens en buggy’s te parkeren in de hal (zie foto)

Op deze wijze hopen wij, voor een ieder, de school aangenamer en veiliger te maken.

Schoolfruit

Vanaf maandag krijgen alle leerlingen weer schoolfruit, dit krijgen ze op donderdag, vrijdag en maandag. Op deze dagen hoeven ze dan geen fruit mee te nemen voor de middag.

Busgeld

Op donderdagmiddag gaan de groepen 5 en 6 zwemmen. Dit wordt gefinancieerd door de gemeente Den Haag. Maar het busgeld moet wel door alle ouders betaald worden. De kosten zijn 22 euro per kind per jaar. Wij verzoeken alle ouders die dit nog niet betaald hebben dit zo spoedig mogelijk te doen bij de administratie.

Gezondheidsmiddag

Op zaterdag 24 november van 13 uur tot 16 uur vindt er in Kleurrijk een unieke middag plaats. Vele stands zijn hier te vinden over gezondheid, gezond bewegen en de gezondheidszorg!

Wat is er aanwezig:

Ø Diabetesvereniging Nederland ( bloedprikken)

Ø Diëtiste ( wegen, bloeddrukmeting, uitleg gezonde voeding)

Ø Centrum Jeugd en Gezin ( gezond gewicht bij kinderen)

Ø Servicepunt XL ( alle informatie over praktische vragen)

Ø Diverse ontspanningsactiviteiten, sport- en beweegactiviteiten voor jong en oud.

Al deze activiteiten zijn gratis u bent van harte welkom!

Voor meer informatie:

Fatima Aarab, tel: 06-41828688 of Jamal Omoussa, tel: 06-108666619