20 jun

Belangrijke data

27 juni, studiedag leerkrachten, alle leerlingen vrij!
3 juli zomerfeest school tot 12.00 uur
5 juli zijn alle kinderen om 15.00 uur vrij
15 juli afscheid groep 8

Kamp

Gisteren is groep 8 op kamp gegaan. Ze zijn goed aangekomen en de eerste berichten zijn dat ze het prima naar hun zin hebben.

Wennen

Op woensdag 10 juli gaan alle kinderen wennen in de klas van volgend jaar.

Beste ouders/verzorgers,

Enige tijd geleden hebben zijn de inlogkaarten van Schoolfoto.nl aan de kinderen uitgedeeld. Wij willen jullie er graag op attenderen dat de kortingscode 5648 van 20% nog even geldig is voor de fotosets. Deze loopt t/m 21 juli 2019. Daarbij hebben zij nu nog een extra leuke kortingsacties lopen! Wanneer de code VOORJAAR19 gebruikt wordt, krijg je 20% korting op een fotovergroting en met code CANVAS19 ontvang je 20% korting op een canvasdoek.

Zebrapad

Voor de brug bij Kleurrijk is in de vakantie een zebrapad geplaatst, hopelijk maakt dit het oversteken veiliger voor al onze kinderen.

Mijn Schoolinfo
Alle ouders hebben het formulier ontvangen m.b.t. Mijn Schoolinfo. Kunt u dit zo spoedig mogelijk activeren? Vanaf heden zal de nieuwsbrief niet meer via de email worden gestuurd. Dit zal alleen gaan via Mijn Schoolinfo. Er zal altijd een nieuwsbrief hangen op het notitiebord naast de administratie. Ook absenten, doktersbezoek, tandartsbezoek etc. kunt u dan alleen maar melden via Mijn Schoolinfo.

Zomerschool

Ook dit jaar kunnen leerlingen van groep 2 t/m 8 naar de zomerschool. Dit begint op maandag 22 juli en duurt t/m donderdag 1 augustus. Graag de formulieren zo spoedig mogelijk inleveren bij de administratie. De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.