22 mrt

10 april Paasontbijt

11 april sportdag groep 5 en 6

12 april Koningsspelen, sportdag groepen 1 en 2 en de groepen 7 en 8

12 april leerlingen om 12 uur vrij.

De Erasmusschool verwelkomt de 300ste leerling!

Wat een mooi feest gisteren! Wij zijn heel blij met onze 300ste leerling, dit werd gisteren tijdens de open dag dan ook uitgebreid gevierd. De kinderen kregen allemaal een klein gebakje en een leuk presentje voor de ouders. De LKP leerkrachten hadden geweldige voorstellingen voorbereid waar alle ouders, leerlingen en natuurlijk het team van hebben genoten.

Mijn schoolinfo

Alle ouders hebben het formulier ontvangen m.b.t. Mijn Schoolinfo. Kunt u dit zo spoedig mogelijk activeren. Binnenkort zult u allerlei informatie zoals nieuwsbrief en activiteiten van uw klas op Mijn Schoolinfo ontvangen. Vanaf woensdag 27 maart zal meester Mike van 8.30 tot 9.30 uur twee weken lang op woensdag en donderdagochtend in de hal aanwezig zijn om allerlei vragen te beantwoorden en u te helpen als het niet gelukt is.

Sportdag groepen 5 en 6  en 7 en 8

De sportdag is dit jaar voor de groepen 5 en 6 op 11 april.

Voor de groepen 7 en 8 op 12 april.

De kinderen ontvangen de uitnodiging op donderdag 28 maart met daarin de oproep aan de ouders om een team te begeleiden. Ieder team heeft een begeleider nodig om de sportdag gezellig en ordelijk te laten verlopen. Dus geef u op bij de leerkracht van uw kind. De kinderen zullen er heel blij om zijn.

De sportdag van groep 7 en 8 duurt dit jaar  tot 11.30 uur zodat ze op tijd weer terug zijn om jongere broer of zusje mee te nemen naar huis. Zoals u weet zijn alle  kinderen die dag om 12.00 vrij.

Sportcursussen in de gymzaal:

Woensdag 20 maart was de laatste korfbaltraining van de korfbalcursus, die werd afgesloten met een familietoernooitje. De kinderen mochten hun vader of moeder, broer of zus meenemen. De families speelden tegen elkaar en er werd superleuk gespeeld. Wat een enthousiasme van de families en wat waren de kinderen trots! Ze  kregen allemaal een diploma mee naar huis en een folder van de korfbalclub Ons Eibernest.

De volgende cursussen komen eraan en starten op woensdag 10 april.

11.30 uur: handbal groep 7 in de gymzaal

13.00 uur: voetbal voor groepen 5 en 6 meisjes in de gymzaal of schoolplein

14.00 uur: voetbal voor groepen 5 en 6 jongens in de gymzaal of schoolplein

Kinderzwerfboekenstation

Het gaat goed met ons Kinderzwerfboekenstation. We zien dat veel kinderen regelmatig een boek mee naar huis nemen. Heel fijn! Lezen is immers erg belangrijk voor de taalontwikkeling. Er zijn deze week weer veel nieuwe boeken in gezet. Wist u dat er al meer dan 400 boeken in omloop zijn via ons boekenstation? Binnenkort zal juf Alrike uitleggen waarom lezen zo belangrijk is, tijdens de wekelijkse koffieochtend. Informatie hierover volgt snel.