• By Marjolein Lloyd

Voorjaarsvakantie

Volgende week hebben de kinderen vrij. Het is dan voorjaarsvakantie. Wij wensen alle kinderen en ouders een fijne week. We zien de kinderen graag maandag 5 maart weer op school.

Geboortes

Tusem (groep 1/2D) en Duha (1/2 B) hebben op 20 februari een broertje gekregen. Hij heet Talha. Ook hebben Tamir (groep 8) en Sara (groep 1/2A) hebben een broertje gekregen. Hij heet Adam en hij werd geboren op 17 februari. Wij wensen beide families heel veel geluk met hun broertjes/zoontjes.

Thema avond Vreedzame School

Op woensdagavond 14 maart vindt de thema avond plaats over de Vreedzame School. Wij zijn hier sinds de zomervakantie mee begonnen en merken nu al dat dit werkt. Wel hebben we hier ook de medewerking van de ouders bij nodig. We hopen dan ook op een grote opkomst.

Open Dag Erasmusschool

Op woensdag 21 maart vindt de jaarlijkse Open Dag van de school plaats. De school is dan open van 8.30 tot 11.30 uur voor alle ouders en geïnteresseerde ouders  uit om op onze school te komen kijken. Alle LKP leerkrachten zijn dan ook aanwezig.