23 nov

Nieuwsbrief 22 november 2018

Belangrijke data

5 december Sinterklaasfeest.

20 december kinderen om 12 uur vrij.

20 december kerstdiner vanaf 17.00 uur tot 18.30 uur.

Vrijdag 21 december tot en met 4 januari Kerstvakantie.

Beste ouders,

Zoals u ongetwijfeld gemerkt zult hebben is de Sint weer in het land, dit betekent altijd het begin van een hele drukke feestelijke periode. Ook bij ons op school wordt er uitgebreid feest gevierd op 5 december, de Sint komt dan bij ons op school en de kinderen krijgen dan allemaal een leuk cadeautje. De Ouderraad verzorgt dan ook iets lekkers te eten en te drinken voor alle kinderen.

Een paar weken later hebben we natuurlijk ons jaarlijks kerstdiner. Dit is ook de afsluiting van het afgelopen jaar. Dit alles wordt gefinancierd door de ouderbijdrage. De ouderbijdrage bedraagt slechts 22,50 per kind/per jaar.

Nu is er nog een groot aantal ouders die dit nog niet hebben betaald, daarom vraag ik u met klem om dit zo spoedig mogelijk bij de administratie te doen. U kunt het ook overmaken op rek.nr: NL92INGB0007234079 t.n.v. Obs Erasmus, graag naam en groep van de leerling(en) vermelden. De ouderbijdrage wordt voor festiviteiten voor de kinderen gebruikt. Mocht u in het bezit zijn van een ooievaarspasje dan kunt u deze ook bij de administratie laten scannen.

Dank!

Maurice Keane

Museumbezoek

Maandag 26 november gaat groep 5 met de bus naar het Gemeentemuseum. De kinderen worden om 8.40 uur opgehaald, graag allemaal op tijd op school komen.

Schoolfruit

Alle kinderen krijgen weer schoolfruit, dit krijgen ze op maandag, donderdag en vrijdag. Op deze dagen hoeven ze dan geen fruit mee te nemen voor de middag.

Bedankt

Afgelopen maandag zijn we begonnen met het verzoek om kinderwagens en buggy’s niet meer mee te nemen in de gang van de benedenverdieping tijdens het brengen en halen van de kinderen. Het is erg fijn dat alle ouders hier zo goed aan meewerken, het verschil in doorloop is duidelijk merkbaar.

Verhuizing

De intern begeleiders van de Erasmusschool zijn verhuisd naar de eerste verdieping. Dit is nodig omdat de Erasmusschool erg aan het groeien is en vanaf 1 januari begint met een nieuwe kleutergroep. Er is een nieuwe juf voor deze groep aangenomen en we zijn blij met deze nieuwe ontwikkeling.

Graag op tijd in de klas

Wij verzoeken alle ouders dringend om ervoor te zorgen dat de leerlingen allemaal om 8.30 uur in de klas aanwezig zijn. Het is erg onrustig voor de klas en de leerkracht als kinderen later binnenkomen.