Belangrijke data

28 januari museumbezoek groep 1/2 b

1 februari museumbezoek groep 3A 13 februari Studiedag, leerlingen geen school

Schoolschrijver

Gisteren was de feestelijke opening van het project de Schoolschrijver. Het werd een leuk feest, de groepen 5 tot en met 8 waren aanwezig, ook waren er veel ouders. De schoolschrijver ging daarna langs in alle klassen, dit werd erg goed ontvangen. Als de leerlingen een vraag hebben voor de schoolschrijver dan kunnen ze deze vraag in de bus doen die bij de ingang van het schoolplein staat. De schoolschrijver blijft op onze school tot het eind van het schooljaar.

Ook zijn  de nationale voorleesdagen begonnen, in de vorige nieuwsbrief werd daar al bij stilgestaan. Veel ouders hebben zich al ingeschreven om voor de klassen voor te lezen. Heel leuk.

Kou

De afgelopen week is het buiten erg koud. Een aantal kinderen heeft geen warme kleding bij zich, de kinderen spelen wel buiten dus is het wenselijk dat zij warme kleren hebben.

Ouderbijeenkomst

De eerste ouderbijeenkomst was een succes! Afgelopen maandag 21 januari kwamen we met ouders bij elkaar om samen een kopje koffie of thee te drinken.

Er was ruimte om gewoon wat te kletsen en elkaar te leren kennen en we hebben een paar punten uit de ouderenquête naar voren laten komen. De ouders hadden de gelegenheid om hierop te reageren. We kregen een heleboel tips en tops waar we zeker mee aan de slag kunnen.

Volgende week maandag verzamelen we weer van 8.30-9.30 uur in de lerarenkamer. Het zou fijn zijn als we weer zoveel ouders mogen ontvangen. KOMT U OOK ?