Studiedag

Maandag 28 mei zijn de groepen 1 en 2 vrij i.v.m. een studiedag.

Uitnodiging voor alle ouders!!

Op woensdag 30 mei gaan alle kinderen van de school meedoen met een schoolpleinorkest Fort der Verbeelding!

Om dit tot een succes te maken gaan de kinderen maandag en dinsdag flink oefenen. Ze hebben mooie geluidskokers gemaakt. Op woensdag zal er een uitvoering plaatsvinden om 11.30 uur op het grote schoolplein. Het is de bedoeling dat iedere klas een bepaalde kleur draagt. De leerkracht van uw kind kan u hier meer over vertellen. We hopen dat er veel ouders aanwezig zullen zijn!!

Parkeren op de Goudsmidsgaarde

Er zijn meerdere klachten binnengekomen m.b.t. dubbel parkeren voor het hek op de Goudsmidsgaarde. Wij verzoeken ouders dringend om hier niet dubbel te parkeren en zich te houden aan de verkeersregels. Dit is belangrijk voor de veiligheid van alle kinderen.

Kinderzwerfboekenstation

Het Kinderzwerfboekenstation is sinds vorige week uitgebreid. Er staat nu een mooie gele kast naast, waar boeken in staan voor de leerlingen van de groepen 1 t/m 6. In het kleine kastje ernaast staan nu de boeken voor de kinderen van de groepen 6 t/m 8. Neem eens een kijkje bij deze boekenkasten met uw kind en neem gerust een boek mee om thuis (samen) te lezen.

Nieuwe LKP dans lerares

Juffrouw Nelse is onze nieuwe LKP lerares. Ze is van jongs af aan al bezig met dans en is 6 jaar geleden afgestudeerd als dansdocent. Sindsdien is ze werkzaam als dansdocent en danseres binnen en buiten het onderwijs. Hiervoor komt ze wekelijks terecht op verschillende scholen.

Binnen al haar werkzaamheden past ze dans maar ook theater toe als middel om te laten ervaren en beleven. We zijn blij met onze nieuwe juf.

Schoolreisje

Vrijdag 22 juni gaan we op schoolreisje. De kleutergroepen gaan naar Plaswijckpark in Rotterdam. De groepen 3 t/m 7 gaan dit jaar naar familiepark Drievliet. De kosten van het schoolreisje bedragen 25 euro per kind. Hierbij is de entree van het park, het vervoer, de verzekering en een ijsje inbegrepen. Leerlingen met een ooievaarspasje hoeven niet te betalen. Wij verzoeken u dan ook om de 25 euro gepast in een envelop af te geven bij de leerkracht. De leerkracht heeft geen wisselgeld. Het schoolreisgeld moet voor 15 juni betaald zijn. Leerlingen die niet meegaan, zullen die dag op school aanwezig moeten zijn.

Leerlingtevredenheidspeiling

Wij zijn deze week begonnen met de afname van de leerlingtevredenheidspeiling bij de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8. Het is belangrijk voor ons als school om te weten hoe onze leerlingen zich op school voelen en op welke punten verbetering plaats zou moeten plaatsvinden. Wij doen dit in samenwerking met het onderzoek en communicatieadviesbureau voor het onderwijs Scholen met succes.

Schoolfotograaf

Op maandag 4 juni is de schoolfotograaf aanwezig.

De volgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 31 mei.