Belangrijke data
16, 17 (tot 12 uur voor groep 8) en 18 april Cito Eindtoets
19 april tot en met 3 mei meivakantie

Escamp University

De Escamp University is enkele weken dicht vanwege ziekte van de leerkrachten.

Zomerschool

Ook dit jaar kunnen leerlingen van groep 2 t/m 8 naar de zomerschool. Dit begint op maandag 22 juli en duurt t/m donderdag 1 augustus. U heeft hier een aparte email van ontvangen. Graag de formulieren zo spoedig mogelijk inleveren bij de administratie. De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Paasontbijt

Tijdens het Paasontbijt mogen alle kinderen in hun pyjama komen. Graag wel gewone kleding meegeven.

Koningsspelen

Op vrijdag 12 april zijn de jaarlijkse Koningsspelen. De leerlingen van de groepen 1 t/m 4 mogen allemaal in het oranje komen. Alle leerlingen zijn die dag om 12 uur vrij.

Beste ouders,

Op maandag 15 april komt er een voedingsdeskundige langs tijdens de ouderochtend van 8.30 -9.30 uur. Ze zal informatie geven betreffende gezonde voeding en gezonde traktaties.

Mijn Schoolinfo

Alle ouders hebben het formulier ontvangen m.b.t. Mijn Schoolinfo. Kunt u dit zo spoedig mogelijk activeren? Binnenkort zult u allerlei informatie zoals de nieuwsbrief en activiteiten van uw klas op Mijn Schoolinfo ontvangen.  Mocht u meer informatie willen dan kunt u dit aan meester Mike of meester Maurice vragen.