04 sep

• By Marjolein Lloyd

Welkom terug op school!

Wat een mooie zomervakantie hebben we weer achter de rug. Hopelijk zijn alle leerlingen weer fit en uitgerust begonnen. Het gaat weer een heel mooi schooljaar worden, de commissies zijn al weer druk bezig met alle voorbereidingen. We wensen dan ook alle ouders en leerlingen en natuurlijk ook het team een heel fijn jaar toe.

Belangrijke data:

• 7 september: Kennismakingsgesprekken, kinderen allemaal vrij.
  • 11 september: Schoolreisje groepen 1 t/m 7.
  • 12 september: Staking leerkrachten, kinderen allemaal vrij.
  • 17 september: Studiedag leerkrachten, kinderen allemaal vrij.
  • 18 september: Prinsjesdag, kinderen allemaal vrij.

Kennismakingsgesprekken

Alle ouders hebben deze week een email ontvangen m.b.t. de kennismakingsgesprekken volgende week vrijdag. Deze gesprekken zijn voor alle ouders. Meer informatie staat in de mail. Willen alle ouders zich zo spoedig mogelijk inschrijven op de intakelijsten bij het lokaal van uw kind(eren).

Schoolreisje

Op dinsdg 11 september is het schoolreisje, ook heeft u hier een brief over ontvangen. Wij verzoeken alle ouders om de betaling van 25 euro voor vrijdag 7 september bij de leerkracht te voldoen. Ouders met ooievaarspasjes dienen dit voor het schoolreisje te laten scannen bij de administratie.

Leerlingcontroleformulier

Alle leerlingen hebben ook een leerlingcontrole formulier ontvangen. Kunt u deze zo spoedig mogelijk inleveren bij de leerkracht, mochten er bijzonderheden zijn dan kunt u deze bespreken tijdens de kennismakingsgeprekken op dinsdag 7 september.

Nieuwe juf

Bij de groepen 1-2 B en in groep 6B is na de zomervakantie een nieuwe juf begonnen. In groep 1-2 B is dat juf Riny, zij is een juf met heel veel ervaring met kleuters, die het erg leuk vindt om samen met juf An deze groep te draaien. Juf Nicky komt in groep 6B en zal deze groep samen met juf Natasja doen. Wij zijn erg blij met ze en heten ze natuurlijk van harte welkom.

Geboorte

Mehmet uit groep 6A heeft op 17 juli een zusje gekregen, ze heet Zeyneb Su, moeder en dochter maken het goed.

Kayra uit groep 8 en Yetkin uit groep 6a hebben op 5 augustus ook een zusje gekregen, zij heet Asel. Moeder en dochter hebben een week in het ziekenhuis doorgebracht maar zijn nu thuis. Beide families van harte gefeliciteerd.

Schoolkalender

De schoolkalender voor dit schooljaar is bijna klaar. We verwachten dat ze in de tweede week van september geleverd worden. U kunt een proefexemplaar bij de directie inzien.

Braderie op de Dreef en samen eten

Zaterdag as, tussen 13 – 21.30 uur. organiseert een groep vrijwilligers uit de wijk een braderie, voor buurtbewoners, organisaties, ondernemers en werkgevers. Hiernaast worden activiteiten als trampoline, springkussen, schminken, nagellakken, haar vlechten, tatoeage en pannenkoeken in het teken van de leefbaarheid georganiseerd. Dit evenement wordt afgesloten met een avonddiner voor iedereen midden op de Dreef, modeshow, muziekoptreden en Dj Younes. Meld snel aan voor een kraam en/of samen eten want op is op. Toegang is gratis.

Volgende nieuwsbrief verschijnt op 6 september