Maandag 4 juni komt de fotograaf!

Vanaf 8.30 zijn er twee fotografen aanwezig om groepsfoto’s, individuele portretten en broertjes-zusjes (alleen kinderen hier op school) foto’s te maken. In de aula en in de speelzaal gaan ze de foto’s maken. Tip voor de ouders: als de kinderen kleurrijke kleding dragen, komen de foto’s beter tot hun recht. Kom op tijd op school want we starten direct om 8.30 uur met de eerste foto’s.

Als de foto’s klaar zijn krijgt u een code waarmee u zelf de foto’s kunt bestellen.

Fort der Verbeelding!

Wat een succes was het optreden gisteren!! De kinderen deden het heel erg goed, ook waren er veel ouders aanwezig. De kinderen hadden deze week heel veel geoefend.

Zonnebrand

Met dit hele mooie weer verzoeken wij alle ouders om er aan te denken de kinderen in te smeren met zonnebrand. De kinderen krijgen meerdere malen per dag de kans om water te drinken en er wordt veel buiten gespeeld.

Te laat

Kunnen alle ouders erop letten dat de leerlingen op tijd op school zijn? Het is erg storend voor leerkrachten en de medeleerlingen. De leerlingen moeten om 8.30 in de klas zijn.

Geboren

Op 25 april hebben Raouan en Nesreen een broertje gekregen. Hij heet Yousef en moeder en kind maken het goed. Van harte gefeliciteerd!!

Beste ouders en/of verzorgers,

Inmiddels ben ik al 14 dagen werkzaam op de Erasmusschool, vier dagen als intern begeleider voor de groepen 1 tot en met 4 en de peuters, en op de woensdagochtend sta ik voor groep 1/2C. Wilt u met mij kennismaken, bent u benieuwd wat de werkzaamheden van een intern begeleider zijn? Ik zie u graag volgende week vrijdag vanaf 15.00 uur tot 16.30 uur. De koffie en thee staat voor u klaar en natuurlijk iets lekkers erbij.

Gieta Moti, Intern begeleider maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Leerkracht groep 1/2C op de woensdag.

Groep 7 is genomineerd voor een prijs: BUZZ AWARD 2018.

De prijs wordt uitgereikt door Prinses Laurentien op 6 juni 2018 in het concertgebouw in Amsterdam. Er zullen veel leerlingen van onze school aanwezig zijn in Amsterdam. U kunt ons helpen om samen met uw kind te stemmen op onze groep 7. Stem op het HCO.

criteria:  je moet onder de 18 jaar oud zijn, je moet stemmen en je email adres achterlaten.

Stemmen via deze link: www.rvkawards.nl/stemmen

Schoolvakanties 2018-2019

Parkeren op de Goudsmidsgaarde

Er zijn meerdere klachten binnengekomen m.b.t. dubbel parkeren voor het hek op de Goudsmidsgaarde. Wij verzoeken ouders dringend om hier niet dubbel te parkeren en zich te houden aan de verkeersregels. Dit is belangrijk voor de veiligheid van alle kinderen.