07 jun

Belangrijke data
 10 tot en met 14 juni alle leerlingen vrij
19, 20, 21 juni kamp groep 8
27 juni, studiedag leerkrachten, alle leerlingen vrij!

Kamp/geen gym

Woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 juni gaan de leerlingen van groep 8 op kamp. Dit betekent dat er dan geen gym is voor alle andere klassen.

Mijn Schoolinfo

Alle ouders hebben het formulier ontvangen m.b.t. Mijn Schoolinfo. Kunt u dit zo spoedig mogelijk activeren? U zult allerlei informatie zoals de nieuwsbrief en activiteiten van uw klas op Mijn Schoolinfo ontvangen. Vanaf 17 juni zal de nieuwsbrief niet meer via de email worden gestuurd. Dit zal alleen gaan via Mijn Schoolinfo. Er zal altijd een nieuwsbrief hangen op het notitiebord naast de administratie. Ook absenten, doktersbezoek, tandartsbezoek etc. kunt u dan alleen maar melden via Mijn Schoolinfo.

Zomerschool

Ook dit jaar kunnen leerlingen van groep 2 t/m 8 naar de zomerschool. Dit begint op maandag 22 juli en duurt t/m donderdag 1 augustus. Graag de formulieren zo spoedig mogelijk inleveren bij de administratie. De inschrijving vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Jongeren Stadslab

Op 18 juni, van 17 – 20 uur, in het oude clubhuis van de ADO Honkbalvelden, Steenwijklaan 500,  is er een Jongeren Stadslab georganiseerd door stadsdeel Escamp. Het stadsdeel zoekt jongeren tussen 14-23 jaar die willen meepraten over de volgende vraag: Hoe krijgen we jouw leeftijdsgenoten in beweging?

Bewegen jouw leeftijdsgenoten allemaal? Hoe denk je dat we ze meer kunnen laten bewegen en sporten? Op 18 juni ga je samen met andere jongeren uit Escamp op zoek naar antwoorden op deze vragen. Het wordt een sportieve avond! Dus niet saai aan tafel zitten, maar actief aan de slag. Het beste idee wordt sowieso uitgevoerd!

Meld je nu aan voor het Jongerenstadslab: haagssportkwartier@denhaag.nl

Met drankjes en pizza.