08 jun

• By Marjolein Lloyd

Nieuwsbrief 7 juni 2018

DE SCHOOL IS VRIJDAG 15 JUNI DICHT

Volgende week vrijdag is er een studiedag voor de leerkrachten en dan is ook het Suikerfeest. De leerlingen hebben allemaal vrij! Wij wensen alle ouders en kinderen een fijn Suikerfeest.

Groep 7 naar de Award uitreiking voor de Raad van Kinderen

Op woensdag 6 juni ging een groot deel van groep 7 naar het Concertgebouw in Amsterdam. De groep was namelijk genomineerd voor de Raad van Kinderen award. Groep 7 had namelijk het HCO ondersteund om de bedrijfsvoering te verbeteren. Het was een geslaagde middag. De Awardshow werd gepresenteerd door prinses Laurentien. Er waren nog meer BN’ers zoals Trijntje Oosterhuis en Jamai. De nominatie voor de prijs was op zich al een verassing, helaas hebben de kinderen niet gewonnen. Maar het was een hele leuke middag!

Sportdag groepen 1 tot en met 4

Woensdag 13 juni zal de sportdag van de groepen 1 tot en met 4 weer plaatsvinden. De kleutergroepen zullen sporten op het schoolplein en de groepen 3 en 4 sporten in de gymzaal, het speellokaal en op de veldjes bij de school. Omdat ze zowel binnen als buiten sporten moeten ze gemakkelijke schoenen voor buiten aan, waarmee ze lekker kunnen rennen, dus geen slippers. De ouderraad zorgt weer voor een gezonde traktatie. De kinderen krijgen hierover ook nog een aparte brief mee met verdere informatie.

Zonnebrand

Met dit hele mooie weer verzoeken wij alle ouders om er aan te denken de kinderen in te smeren met zonnebrand.  De kinderen krijgen meerdere malen per dag de kans om water te drinken en er wordt veel buiten gespeeld.

Geboren

Op 3 juni hebben  Aras  (groep 1/2 A) en Emir (groep 3b) een zusje gekregen. Zij heet Elif. Moeder en kind maken het goed. Van harte gefeliciteerd!

Schoolspullenpas

Schoolbenodigdheden heb je nodig om mee te kunnen doen op school. Dat is de reden waarom er een Schoolspullenpas is voor kinderen van 4 tot en met 17 jaar. Hiermee kan je bij verschillende winkels schoolspullen kopen. Leergeld Den Haag stuurt begin juni aanvraagformulieren voor de Schoolspullenpas. Heb je het aanvraagformulier nog niet ontvangen, neem dan meteen contact op met Leergeld Den Haag op telefoonnummer 070-796135/070-7796136 (ma-do 9.00-12.30 uur) of mail naar schoolspullenpas@leergelddenhaag.nl.

Parkeren op de Goudsmidsgaarde

Er zijn meerdere klachten binnengekomen m.b.t. dubbel parkeren voor het hek op de Goudsmidsgaarde. Wij verzoeken ouders dringend om hier niet dubbel te parkeren en zich te houden aan de verkeersregels. Dit is belangrijk voor de veiligheid van alle kinderen.

Verlof voor en na de zomervakantie

Leerplicht gaat dit jaar extra controleren op leerlingen die voor of vlak na de zomervakantie op vakantie gaan. Als er geen officieel verlof is aangevraagd kan dit tot een geldboete leiden. Verlof moet 6 weken van te voren schriftelijk aangevraagd worden, met bewijsstukken, bij de directie. Meer informatie vindt u op de site van het ministerie van Onderwijs.

Volgende nieuwsbrief donderdag 14 juni 2018