Na het succes van vorig jaar, vindt dit jaar de tweede editie van de Stadsspelen Den Haag plaats. Met dit sportieve evenement brengen we heel Den Haag in beweging! Of je nu 8 of 88 bent, sportief of juist niet. Iedereen kan gratis meedoen met leuke, laagdrempelige en sportieve activiteiten en evenementen in ieder stadsdeel. Deze vinden van april tot en met juni plaats in de verschillende stadsdelen. Op 1 juli sluiten we af met een groot stedelijk evenement in en rondom de nieuwe Sportcampus Zuiderpark. Doe mee, juich mee en feest mee!

Sportfestivals in de stadsdelen
In ieder stadsdeel van Den Haag worden dit jaar, samen met verschillende (sport)organisaties en verenigingen uit de buurt, weer 1 of meerdere evenementen georganiseerd. Hagenaars krijgen tijdens deze sportfestivals volop de kans om nieuwe en bekende sporten uit te proberen en met elkaar de competitie aan te gaan. Of je nu wil turnen, of wil voetballen, je dansmoves wil laten zien of kennis wil maken met judo. Er is aanbod voor alle leeftijden en alle niveaus. Samen sporten en elkaar ontmoeten staat hierbij centraal.

Op woensdag 12 april vinden de Stadsspelen plaats in Escamp – Bouwlust, aan de Eekhoornrade. Dit vindt tegelijkertijd plaats met de opening van het streetsportseizoen. Aan u het verzoek om bijgevoegde flyer en poster zichtbaar te maken op uw locatie en te verspreiden onder uw bezoekers. Op deze manier zorgen we er samen voor dat nóg meer mensen de Stadsspelen bezoeken en Den Haag in beweging komt.

Op zaterdag 20 mei is er nog een kans om mee te doen met de Stadsspelen in Escamp. Dan kunt u meedoen met het sportfestival in het Zuiderpark.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.stadsspelendenhaag.nl .