Voorleeswedstrijd

Op vrijdag 12 oktober hadden wij de jaarlijkse voorleeswedstrijd, in het kader van de Kinderboekenweek. De kinderen van groep 5 tot en met 8 hebben in de klas voorrondes gehouden, en hebben hun beste lezer naar de voorleeswedstrijd gestuurd.

Juf Mandy heeft de voorleeswedstrijd gepresenteerd. Meester Koos en juf Zahira zaten in de jury, en zij hadden het niet makkelijk met deze talenten.

Uiteindelijk zijn er twee winnaars uitgekozen, Türker uit groep 6A en Huda Nur uit groep 7. Zij gingen er met de prijzen vandoor.

De winnaar van groep 7-8 gaat door naar de volgende ronde, die hoogstwaarschijnlijk zo plaatsvinden in het stadhuis van Den Haag. Dat is echt supergaaf!

Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun inzet, en we hopen volgend jaar wéér zo’n spetterende  voorleeswedstrijd te kunnen houden!